Skip to main content
 

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta

Ravintoterapeutti auttaa asiakasta ravitsemukseen ja terveyteen liittyvissä asioissa ja ongelmissa.  Työssä yhdistyvät moderni lääketiede ja funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuva tietämys, tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Terveellisellä ja ravintorikkaalla ruokavaliolla voidaan tehokkaasti ylläpitää ja kohentaa terveyttä.

Ravintokonsultaatioon kuuluu terveyshistoriasi, ruokailutottumuksiesi ja elämäntapojesi kartoitus. Huomioimme myös mahdolliset sairaudet ja lääkitykset.
Ravintokonsultaatio on tavoitteellinen prosessi, jonka aikana tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Sekä hoito-ohjelma että tarvittavien vastaanottokäyntien määrä riippuu kunkin yksilöllisestä paranemis- ja muutosprosessista. Toisinaan yksikin tapaamiskerta saattaa riittää.

Ravintokonsultaatio alkaa 1,5 – 2 tunnin mittaisella alkutapaamisella, jonka aikana käydään läpi lähtötilanne, terveyshistoria, tavoitteet sekä keinot tavoitteisiin pääsemiseksi. Apuna käytetään etukäteen täytettyä ruokapäiväkirjaa ja erilaisia oirekartoituslomakkeita. Seurantakäynneillä arvioidaan vointia, olotilan edistymistä sekä käydään läpi mahdollisia testituloksia ja tehdään hoito-ohjelmaan tarvittavia muutoksia.

Ravintoterapiassa paneudutaan elämäntilanteesi ja tavoitteidesi vaatimiin ravitsemus- ja terveyshaasteisiin: sinulle optimaaliseen ravitsemukseen ja ravintoainetasapainoon. Ravintoterapia sopii kaikenikäisille hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille.

Hinnasto

Ravintoterapia laaja / ensikäynti140 €
Seurantakäynti70 €
Ravintotsekkaus90 €

Varaa aika

Terveyskulman ravintoterapeutti

Viivi Tsukimoto

Ravintoterapeutti
044 974 4120